JOBB & KARRIÄR

Albinsson & Sjöberg strävar efter att attrahera nya medarbetare som vill arbeta i ett genuint familjeföretag, där alla hjälps åt med vad som krävs för stunden. Självklart har man sin befattning i grunden. Hos oss arbetar journalister, fotografer, layoutare, formgivare, webbutvecklare, marknadsförare, säljare, ekonomer, administratörer, mekaniker, med flera.

Albinsson & Sjöberg producerar i första hand magasin och event med inriktning mot motorbranschen och har många kända varumärken som vi är stolta över. Till detta finns ett antal webbplatser kopplade. Verksamheten är i ständig utveckling.

Är du intresserad av att arbeta hos oss så mejla gärna ditt cv, med tillhörande personligt brev, där du beskriver dig själv och varför du vill arbeta på förlaget. Mejlet sänds till camilla.sjoberg@fabas.se. Din spontana ansökan sparas cirka 1 år.

För närvarande har vi inga tjänster att tillsätta.

Trucking Scandinavia söker en chefredaktör

Maskinentreprenad, skogsbruk och transporter. Låter det som några av dina intressen? Är du dessutom duktig på att skriva? Då har vi världens bästa jobb för dig – Trucking Scandinavia söker en chefredaktör!

Läs mer och ansök

VIKTIG INFORMATION

Stäng meddelande