JOBB & KARRIÄR

Albinsson & Sjöberg strävar efter att attrahera nya medarbetare som vill arbeta i ett genuint familjeföretag, där alla hjälps åt med vad som krävs för stunden. Självklart har man sin befattning i grunden. Hos oss arbetar journalister, fotografer, layoutare, formgivare, webbutvecklare, marknadsförare, säljare, ekonomer, administratörer, mekaniker, med flera.

Albinsson & Sjöberg producerar i första hand magasin och event med inriktning mot motorbranschen och har många kända varumärken som vi är stolta över. Till detta finns ett antal webbplatser kopplade. Verksamheten är i ständig utveckling.

Vi söker just nu följande:

Säljare med förankring inom motorhobbyn

Vi förstärker vår försäljningsavdelning och söker dig som vill vara med och vidareutveckla vår eventförsäljning. Försäljningsavdelningen består i nuläget av 3 entusiastiska säljare som primärt säljer annonser till våra magasin och digitala kanaler men också i viss utsträckning till våra event. Vi har också några externa säljare som ingår i teamet och arbetar på uppdrag åt oss.

I din roll ansvarar du för försäljning av montrar och kringutrustning till våra egenproducerade event där Bilsport Performance & Custom Motor Show på ELMIA i Jönköping är vårt allra största event med cirka 85.000 besökare per år. Du kommer även att arbeta med andra event, tex. En Dag på Strippen samt en del annonsförsäljning med anknytning till eventen.

I rollen arbetar du aktivt med uppsökande försäljning via telefon och besök ute hos kunder och potentiella kunder. Du arbetar med en egen budget som följs upp kontinuerligt. Som säljare inom event förväntas du även arbeta med omvärldsbevakning genom att besöka andra mässor och event i syfte att utveckla erbjudandena och därmed försäljningen till kunderna för att förbli en attraktiv partner.

Som säljare inom event så arbetar du tillsammans med eventavdelningen, redaktionerna för respektive varumärke samt försäljningsavdelningen som du tillhör. I rollen rapporterar du till försäljningschefen och till hjälp på avdelningen finns också en annonsadministratör.

För att lyckas i rollen så har du minst 3 års erfarenhet från uppsökande försäljning inkl. nykundsbearbetning inom B2B och är van att arbeta mot budget. Vi förutsätter att din bakgrund finns inom motorhobbyn samt att du behärskar såväl svenska som engelska, detta då vissa kunder finns utanför Sveriges gränser. Du har B-körkort och vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med eventförsäljning.

Som person så har du ett genuint intresse och engagemang inom hobbyn, du är drivande och slutför dina affärer. Vidare behöver du vara kreativ och inte vara rädd för att ta egna initiativ, detta samtidigt som du är lyhörd för kundens behov. Utöver detta så har du en positiv inställning och arbetar med god ordning och reda.

Rollen medför en del resor inkl. övernattningar och vi förutsätter att du har en familjesituation som medger detta samt att du också kan delta på eventen som normalt genomförs på helgerna.

Vi söker dig som vill arbeta åt oss via ditt egna bolag alternativt vill vara anställd hos oss med placeringsort Karlskrona eller Jönköping.

Du kommer till ett ekonomisk stabilt bolag med etablerade varumärken där din drivkraft och dina insatser blir av stor betydelse för vår fortsatta utveckling inom eventverksamheten.

Har du frågor kring tjänsten så kontakta Försäljningschef Malin Alkhagen, tel nr: 0455-33 53 85. Du sänder din ansökan till elin.runbert@fabas.se .

VIKTIG INFORMATION

Stäng meddelande