JOBB & KARRIÄR

Albinsson & Sjöberg strävar efter att attrahera nya medarbetare som vill arbeta i ett genuint familjeföretag, där alla hjälps åt med vad som krävs för stunden. Självklart har man sin befattning i grunden. Hos oss arbetar journalister, fotografer, layoutare, formgivare, webbutvecklare, marknadsförare, säljare, ekonomer, administratörer, mekaniker, med flera.

Albinsson & Sjöberg producerar i första hand magasin och event med inriktning mot motorbranschen och har många kända varumärken som vi är stolta över. Till detta finns ett antal webbplatser kopplade. Verksamheten är i ständig utveckling.

Är du intresserad av att arbeta hos oss så mejla gärna ditt cv, med tillhörande personligt brev, där du beskriver dig själv och varför du vill arbeta på förlaget. Mejlet sänds till camilla.sjoberg@fabas.se. Din spontana ansökan sparas cirka 1 år.

MARKNADSKOORDINATOR

Är du en duktig marknadsförare med stort digitalt know-how? Gillar du fart och fläkt och att ha en varierad arbetsdag? Då har vi kanske Sveriges roligaste jobb för dig!

Läs mer och ansök om tjänsten

 

WEBUTVECKLARE

Brinner du för system- och webbutveckling? Vill du arbeta med utveckling i en spännande och expansiv miljö?

Läs mer och ansök om tjänsten

 

REDAKTIONSMEDARBETARE NOSTALGIA

Är du en person som lever i nuet och blickar framåt, men fascineras av det förgångna? Känner du dig lika trygg bland garagetekniska termer som i den digitala världen? Är du strukturerad, nyfiken och har lätt för att uttrycka dig i text? Då har vi drömjobbet för dig!

Nostalgia Magazine söker en medarbetare till redaktionen i Karlskrona. Du blir en del av den spännande process som varje månad når 125.000 läsare (Orvesto 2016). Målgruppen är engagerad och kunnig, vilket ställer höga krav på tidningens innehåll.

Tjänsten består att i samråd med redaktören driva det dagliga redaktionella arbetet, hålla kontakt med frilansare, textredigera artiklar, sätta rubriker samt själv skriva. Fotovana är en merit, men inte avgörande. Resor inom Sverige förekommer, bland annat till event och mässor som Nostalgia arrangerar eller deltar i.

Du ska kunna jobba självständigt och kreativt trots tighta deadlines och vara beredd på att ha skrivbordet fullt. Vi ser tidningsmakeri som ett hantverk och tror mer på att lära upp dig som är ambitiös och engagerad, än på enbart akademiska meriter.

Tjänsten är på heltid och placerad i Karlskrona. Provtjänstgöring om 6 månader tillämpas. Ansökan, cv och ev. arbetsprover skickas till: Förlags AB Albinsson & Sjöberg, Box 529, 371 23 Karlskrona eller via mail till erika.mahrle@fabas.se senast den 21 augusti 2017. Märk kuvertet ”Ansökan Nostalgia”. Frågor besvaras av förlagsredaktör Erika Mahrle, tel: 0455-33 53 27.

 

 

VIKTIG INFORMATION

Stäng meddelande